Cum ne manipuleaza "grofii" moderni...
Miercuri, 12 Martie 2008 11:54

Dupa declararea independentei provinciei Kosovo din Serbia, au inceput si la noi agitatorii sa vorbeasca despre "Autonomia Tinutului Secuiesc".
Baronii locali cu nume "unguresti", in speranta de a-si consolida pozitia de grofi si a scapa de DNA, pompeaza fonduri... Ei, singurii "stapani" silnici ai secuimii si "ungurimii" din Romania, incearca sa arunce pisica la guvern: noi maghiarii nu toler?m robia nim?nui.
Au trucat si un referendum, ca sa arate ca secuii vor autonomie... Cu siguranta o vor, toti o vrem, doar ca nu le-au spus tot: de fapt grofii vor autonomia pentru ei... ceilalti vor redeveni iobagi!
Guvernul si presedintia tac chitic... Or avea treburi mai importante decat suveranitatea nationala si informarea corecta a cetatenilor...
Detalii despre aceasta tentativa de manipulare, puteti citi aici: http://civicmedia.ro/acm/index.php

De ce nu le explica oare nimeni la bietii secui ca ei nu-s unguri si n-au fost niciodata?...
Secuii si "ungurii" din ardeal sint doar victime ale deznationalizarii comandate de la Budapesta/Viena/Vatican ca si alte milioane de romni.

In vremea lui Mihai Viteazul, unii secui se numeau inca Mihai, Ion, Moise, Nicolae si Gheorghe si luptau impotriva ocupantilor panonici pe care Papa ii denumise "unguri" cu cateva sute de ani mai devreme.

Cine credeti ca are interes sa fim tot mai faramitati si, in consecinta, lipsiti de putere?

Eu cred ca acele grupuri de interese, organizatii mafiote (unele oculte) care continua sa distruga lumea sub pretentia "guvernarii", dupa principiul "Divide et Impera!". Toate acestea ne promit "libertatea", "egalitatea", "fraternitatea", "autonomia", "independenta", "iertarea pacatelor" etc. In fapt, aceste lozinci sunt doar praf in ochii naivilor si instrumentele prin care "noii stapani" acapareaza puterea. Ii includ aici si pe papa si pe "grofii" moderni!